Daikin Comfora Airco inclusief installatie

Daikin Comfora Airco inclusief installatie

Daikin Comfora Airco inclusief installatie

Daikin Comfora: Voor koelen en verwarmen, inclusief installatie.

Wat is er inbegrepen

  • Binnenunit & Buitenunit
  • Afstandsbediening incl. geavanceerde App
  • Volledige installatie door Erkende (F-gas) installateur

2.2493.329 incl. Btw

Inclusief installatie

Beschrijving

Daikin Comfora Airco inclusief installatie

 

De Daikin Comfora Airco combineert stille werking, slimme technologie en hoog rendement. Dankzij geavanceerde geluidsdempende functies geniet je van een serene omgeving zonder storend geluid. Met de slimme bediening via afstandsbediening en app pas je instellingen eenvoudig aan, waar je ook bent. Het hoge rendement van de airco bespaart energie en verlaagt kosten, terwijl je geniet van optimale koeling of verwarming. Kortom, de Daikin Comfora Airco biedt stille, slimme en energie-efficiënte prestaties voor een comfortabele leefomgeving het hele jaar door.

Fluisterstil

Fluisterstille werking zorgt voor geluidsniveaus tot slechts 19 dB(A)

Geavanceerde Luchtstroom

3D luchtstroom voor optimale dekking.

Hoog rendement

Tot A++ rendement voor zowel verwarmen als koelen

Toegankelijk ontwerp

Ontdek het stijlvolle R32 wandmodel van DAIKIN Comfora FTXP-M9/RXP-M, ontworpen voor uitzonderlijk rendement en comfort. Met seizoensrendementen tot A++ in zowel koel- als verwarmingsmodus, biedt dit model een energie-efficiënte oplossing voor elk interieur.

Daikin Comfora Airco inclusief installatie

De Daikin Comfora complete set biedt alles wat je nodig hebt voor optimaal comfort in huis, ongeacht het seizoen. Deze set omvat zowel een binnen- als buitenunit, een gebruiksvriendelijke afstandsbediening en een slimme app, waarmee je volledige controle hebt over je binnenklimaat. De binnenunit zorgt voor efficiënte koeling tijdens de warme zomermaanden en betrouwbare verwarming in de koude winterperiode, terwijl de buitenunit de benodigde warmte afvoert of toevoert, afhankelijk van de weersomstandigheden. Dankzij de afstandsbediening kun je de instellingen eenvoudig aanpassen vanuit elke plek in de ruimte. Met de slimme app wordt het nog gemakkelijker, doordat je het systeem op afstand kunt bedienen via je smartphone, waar je ook bent. Deze gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing maakt het eenvoudig om het hele jaar door een aangename leefomgeving te creëren, met een perfect binnenklimaat dat aan al je comfortbehoeften voldoet.

Binnendeel

Doet de naam Stylish eer aan

Buitendeel

Op het dak, aan de muur of in de tuin

Onecta App

Altijd incontroll door de slimme Onecta App

Afstandsbediening

Super handige afstandsbediening voor gemak

Vraag advies aan

Wij helpen u graag!

Wilt u geholpen worden bij het verduurzamen van uw woning? Wij helpen u graag bij het maken van de groene stap!

Hidden
Waar heeft u interesse in?
Name(Vereist)